Τετάρτη, 15 Μαΐου 2013

ΚΟΝΤΡΑ ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ - ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΥΓΕΙΑΣ

 
  Τι παιχνίδια έγιναν με το Παναρκαδικό Νοσοκομείο της Τρίπολης και ανάγκασαν τους Ομογενείς να επέμβουν;
  Οι Αρκάδες ποτέ δεν ξέχασαν την πατρίδα τους. Πάντα δίπλα στα προβλήματα της. Όχι μόνον οι της Αμερικής αλλά και οι της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Αρκάδων, πάντα και χωρίς να μετρούν το οποιοδήποτε κόστος, οικονομικό και μη, είναι συμπαραστάτες της Τριπόλεως, της Αρκαδίας, της Πελοποννήσου, της Ελλάδος. Της Μητέρας Πατρίδος.

   Η τελευταία τους επίσκεψη στην Ελλάδα ήταν η επίλυση θεμάτων που αφορούν το Παναρκαδικό Νοσοκομείο της Τρίπολης, δεδομένου ότι αποτελεί περιουσία της Ομοσπονδίας Αρκάδων Αμερικής. Παραχωρήθηκε εξοπλισμένο με σύμβαση στο Ελληνικό Δημόσιο υπό τον όρο "προς χρήση για νοσοκομείο και σχολή νοσηλευτών". Να σημειωθεί πως η συμβατική υποχρέωση του Ελληνικού Δημοσίου είναι η Δωρεάν  περίθαλψη των Αρκάδων Ομογενών.
   Για την εν λόγω επίσκεψη αντιπροσωπείας της Παναρκαδικής Ομοσπονδίας  Αμερικής, με επικεφαλής τον Πρόεδρό της Κον  Γεωρ. Ν. Ρεβελιώτη είχε συνάντηση με τον Υπουργό Υγείας Ανδρέα Λυκουρέντζο. Για την συνάντηση αυτή μας ενημερώνει το kalimera-arkadia.gr. Διαβάστε το άρθρο.
   Στην συνέχεια επισκεύθηκαν την πόλη της Τρίπολης. Μας ενημερώνει σχετικά το arcadiaportal.gr. Διαβάστε το σχετικό άρθρο
        

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου